Wat is het, en wat kunnen wij ermee?

Google Bedrijfsfoto’s is een virtuele rondleidingservice die is gestart door Google. Het gebruikt dezelfde fotografietechniek die wordt gebruikt in Google Street View om 360˚ interactieve panorama’s binnen bedrijven aan te bieden.

Panograaf past ook deze techniek toe. Er worden 360graden foto’s gemaakt door een Google Vertrouwde Fotograaf die uw bedrijf zo compleet mogelijk in beeld brengen. Deze foto’s worden bewerkt en voorzien van Street View specifieke informatie waarna onze software de tour bij Google on line plaatst.

Voordelen van de virtuele tour op Google Street View:

  1. Plaatsing op de bedrijfspagina direct naast de Google zoekresultaten.
  2. Bezoekers (klanten) kunnen eenvoudig vast een kijkje nemen.
  3. De virtuele tour maakt nieuwsgierig, gemiddeld kijkt men langer dan naar een statische foto op een website.
  4. Het is gewoon leuk om zelf op onderzoek te gaan.
  5. Volgens metingen van Google stijgen de bezoekersaantallen van websites tot wel 25% na plaatsen op Street View.
  6. Tour is door te linken naar uw website en Facebook pagina. Dit betekent dat wijzigen aanbrengen in Street View automatisch doorgevoerd worden op website en Facebook.
  7. Bij seizoenseffecten zoals uitverkoop, kerst of nieuwe collectie is het vaak voldoende enkele foto’s te vervangen waarna de tour weer actueel is.
Kopie van English 01

Google waardeert het als u informatie over uw bedrijf presenteert op de bedrijfspagina en dit zal gewaardeerd worden door een hogere ranking in de zoekresultaten. Google Street View Trusted helpt hiermee in de SEO ranking, oftewel in de zoekmachine. Altijd goed om uw bedrijf beter vindbaar te maken.

De mijn-bedrijf pagina geeft actuele informatie om uw bedrijf te vindbaar te maken. Met contactinformatie, openingstijden, Google Maps en foto’s. Panograaf plaatst hier ook de foto’s en koppelt de virtuele tour aan Google Maps.

Mocht u nog geen mijn-bedrijfspagina bezitten, dan is deze door u zelf gratis aan te maken. Wij helpen graag om onze services goed te kunnen presenteren.

Voorbeelden
virtuele tour